Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "TiikerinsilmÀ" by Leena Lehtolainen " eBook PDF Kindle ePub Free

TiikerinsilmÀ

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: TiikerinsilmĂ€
  • Author : Leena Lehtolainen
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1093 KB

Description

Tiivistunnelmainen kartanomysteeri Ă  la Leena Lehtolainen!

Joku haluaa 92-vuotiaan teollisuusneuvos Lovisa Johnsonin hengiltÀ. Vaateteollisuudessa omaisuutensa luonut Johnson palkkaa henkivartija Hilja Ilveskeron suojelemaan itseÀÀn, mutta jo matkalla Johnsonin sukukartanoon haulisade pÀÀsee yllÀttÀmÀÀn Hiljan.

Kun Hilja Ilveskero saapuu kaksisataa vuotta vanhaan kartanoon, kÀy ilmi ettÀ Lovisa on yritetty tappaa useamman kerran. Sen sijaan se, kuka hÀnet haluaa hengiltÀ, on tÀysi mysteeri. Onko asialla kenties ollut joku Lovisan sisaren neljÀstÀ lapsenlapsesta? He ovat ainoita, joilla on pÀÀsy kartanon muurien sisÀpuolelle, ja he myös hyötyisivÀt rikkaan ja lapsettoman Lovisan kuolemasta eniten. Vai löytyykö syyllinen sittenkin muualta? Onko joku hermostunut kÀrkkÀÀn vanhuksen lehtikolumneista niin pahasti, ettÀ on valmis tappamaan niiden takia?

Leena Lehtolainen on Suomen suosituimpia ja kansainvÀlisesti menestyneimpiÀ kirjailijoita. HÀn on kirjoittanut toistakymmentÀ Maria Kallio -rikosromaania, neljÀ Hilja Ilveskero -romaania sekÀ novellikokoelmia ja ihmissuhderomaaneja.


Free Download "TiikerinsilmÀ" PDF ePub Kindle