Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Till skogs" by Tana French * eBook PDF Kindle ePub Free

Till skogs

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Till skogs
  • Author : Tana French
  • Release Date : January 01, 2007
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1908 KB

Description

NĂ€r Adam Ryan var tolv Ă„r sprang han och hans vĂ€nner till skogs för att leka. Adam hittas sĂ„ smĂ„ningom pressad mot en trĂ€dstam med minnet totalt utsuddat och skorna fyllda med blod. VĂ€nnerna Ă„terfinns aldrig.                               Tjugo Ă„r senare Ă€r Adam Ryan utbildad kriminalassistent. Han har bytt namn och tror att han lagt sitt förflutna bakom sig, dĂ„ han tilldelas ett mordfall som utspelar sig i hans gamla hemstad i nĂ€rheten av Dublin. TolvĂ„riga Katy Devlin har hittats mördad vid en arkeologisk utgrĂ€vning inte lĂ„ngt frĂ„n skogen dĂ€r Adam och hans vĂ€nner försvann. Kroppen bĂ€r spĂ„r av sexuella övergrepp.           Tillsammans med sin kollega Cassie Maddox dras Ryan in i en mardrömslik utredning dĂ€r inget Ă€r vad det tycks vara. För att fĂ„ fortsĂ€tta undersökningen mĂ„ste Ryan hemlighĂ„lla sin inblandning i det gamla fallet och förmĂ„r Carrie att bistĂ„ honom. De har arbetat tillsammans sedan de bĂ„da började pĂ„ roteln och Ă€r bĂ€sta vĂ€nner, och tillsammans gĂ„r de in i fallet fullstĂ€ndigt. Deras förhĂ„llande tar en plötslig vĂ€ndning dĂ„ de rĂ„kar tillbringa en natt tillsammans och efter det börjar vĂ€nskapsförhĂ„llandet sakta vittra sönder, pĂ„ grund av missförstĂ„nd och rĂ€dslor. Fallet blir alltmer tĂ€rande och de dras in en katt- och rĂ„ttalek med högre och högre insatser.           Under tiden börjar minnesbilderna om vad som hĂ€nde den dĂ€r sommaren för tjugo Ă„r sedan komma tillbaka, bit för bit.

Tana Frenchs lovordade debut Till skogs har en svÀrta och ett solkigt vemod som pÄminner om Dennis Lehane. KaraktÀrerna kÀnns mÀrkligt levande, bÄde i sina polisroller och som delar av den relationshistoria som berÀttas parallellt med mordutredningen.

”Jag fĂ„ngades helt av hur French skapat sina karaktĂ€rer som Ă€r komplicerade, inte helt flĂ€ckfria, intelligenta och roliga … Det hĂ€r Ă€r verkligen en fullĂ€ndad debut.” PUBLIHERS WEEKLY

"En enastĂ„ende debut och en serie att lĂ€ngta efter för alla som Ă€lskar polisromaner.” BOOKLIST


Ebook Download "Till skogs" PDF ePub Kindle